Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Beste niet-alcoholische wijn- en lage alcoholwijnen om dit jaar te proberen

Friends socializing in a living room setting with wine and charcuterie, featuring a Coravin Wine Preservation System.

Of u zich nu onthoudt van alcohol of hoopt uw ​​consumptie te verminderen, er zijn opties waar u uw wijn kunt hebben en ook kunt drinken. Het standaardniveau van alcohol in wijn daalt meestal tussen 11 en 13% ABV (alcohol per volume), terwijl de alcoholische wijn rond 0,5% ABV en alcoholvrij is, komt op de verwachte 0,0% ABV.

Voordat we in het goede spul duiken, is het belangrijk op te merken dat de USDA beveelt aan dat alcohol is geconsumeerd in moderatioN - tot één drankje per dag voor vrouwen, twee voor mannen. Het one-drink-equivalent voor een glas wijn met 12% ABV is 5 ounces, iets minder dan 4 ons voor 15% ABV en 3,5 gram voor 17% ABV. Met Coravin, je proeft door meerdere flessen gedurende de week of maand zonder de druk om de fles af te maken - of het nu alcoholische wijn is of niet.

Lees verder voor onze wijnaanbevelingen en aanvullende niet-alcoholische wijnfaqs zoals hoe het is gemaakt, waar te kopen en als het bederft.

Lage alcoholwijnen

Als u op zoek bent naar wijnen met een laag alcoholgehalte, zijn er een paar rassen om de top-of-mind te houden-denk aan licht zoet wit, droog wit en droog Rood. Deze wijnen zijn ook meestal lager in calorieën Vergeleken met rijke blanken en sappige rood. Hier is een ruwe richtlijn voor het kiezen van blanken op basis van alcoholgehalte en calorieën:

  • Zoet wit (6-10% ABV): ~ 90-125 calorieën

  • Zoet wit (9-12% ABV): ~ 150-180Calorieën

  • Droog wit (9-13% ABV): ~ 100-120 calorieën

  • Droog wit (12-14% ABV): ~ 130-145 calorieën

  • Rood (11-13,5% ABV): ~ 115-140 calorieën

  • Rood (13,5-16% ABV): ~ 140-165 calorieën

  • Sparkling Wijn (12,5% ABV): ~ 130 calorieën

  • Dessertwijn (14-21% ABV): ~ 160-230 calorieën

Het is ook vermeldenswaard dat tussen 30-60% van de calorieën in zoete blanken en dessertwijnen uit suiker komt. Kies voor een droger wit of een Rood Als suiker- en alcoholgehalte een zorg is. Hier zijn enkele suggesties met ~ 12% ABV - en, verrassing!, Ze zijn allemaal bubbels:

  • Champagne Delamotte NV Delamotte Brut Le Mesnil Champagne

  • Champagne Saint-Chamant Blanc de Blancs NV

  • 2013 Sektkellerei Christian Madl von Weissen Sekt

  • Champagne Stephane Coquillette Carte d'Or 1er cru nv

Beste niet-alcoholische wijnen om te proberen

Als alcohol op je no-fly lijst staat, zijn er opties voor zowel de-alcoholiseerde (0,5% ABV) of alcoholvrij (0,0% ABV) wijnen (meer over de verschillen en nuances hieronder).

Laten we beginnen met enkele blanken die we willen proberen:

  • Leitz Eins Zwei Zero Riesling N.V.: Komt met een schroefdop Sluiting en combineert goed met varkensvlees, garnalen, ANC pittige gerechten.

  • Gisen 0% Marlborough Sauvignon Blanc: Afkomstig uit Nieuw -Zeeland, heeft deze aroma's van verse limoen-, redcurrant en citroen -shortbread met smaken zoals citrus, zwarte bes en passievrucht - waardoor het een geweldige combinatie is voor frisse, lichte maaltijden.

  • Luminara chardonnay alcohol verwijderd: Gegroeid en gebotteld in de Napa -vallei, heeft deze Chardonnay rijke tropische aroma's en een gehemelte van Fuji -appels en citroencrème. De afwerking is schoon en knapperig waardoor het een geweldige wijncombinatie is voor gegrilde vis, rauwe zeevruchten en groente-gedoe.

Hier is een niet-alcoholische rosé waar mensen over zoemen:

  • Pierre Zēro Rosé: Deze wijn is een briljante rozenkleur met intense aroma's van Rood fruit. De Chardonnay- en Merlot-druiven die deel uitmaken van deze niet-alcoholische rosé worden 's nachts geoogst bij lage temperaturen. Combineer het zal gegrild voedsel, salades of iets zoets.

Nu op het niet-alcoholic Rood Wijnen:

  • Ariel Cabernet Sauvignon: Deze Cabernet Sauvignon is de-alocholiseerd, wat betekent dat het minder dan 0,5% ABV heeft. Het is rijk aan kleur, eiken oud en combineert geweldig met Manchego-kaas, Carne Asada, Texas Chili en vrijdag houtgestookte pizza.

  • Zeker niet-alcoholische Pinot Noir: Met druiven afkomstig aan de kust van Californië, heeft deze volle overwinning een romantische, fluwelen tint. Het is gemakkelijk te drinken en combineert goed met Aziatische gerechten, Thanksgiving-diner en zelfs paddenstoelrisotto-praat over veelzijdigheid.

Niet-alcoholische mousserende wijn

We konden niet vertrekken Coravin Sparkling™ uit de mix. Als bubbels sinds de vakantie aan je denken, zijn hier enkele niet-alcoholische sprankelende wijnen om aan je winkelwagen toe te voegen:

  • Codorniu nul brut: Afkomstig uit Spanje heeft deze mousserende wijn vers zoete tropisch fruit, appel en citrusaroma's op een rijk, fruitig gehemelte. Bleke stro-Goud Met een zachte bruisen toont het tonen van zoete tropisch fruit en bloesem. Ook verkrijgbaar als Brut Rosé.

  • Noughty alcoholvrij Sparkling Chardonnay: Gemaakt van 100% biologische Chardonnay -druiven, deze wijn bevat weinig suiker en calorieën. Perfect om te nippen in de loop van een nacht of mixen in een mocktail.

  • Töst niet-alcoholisch Sparkling Drank: Gemaakt met witte thee, Töst en Töst Rosé zijn geweldige toevoegingen aan het alcoholvrije gedeelte van je barwagentje. Combineer met salades, zomermaaltijden en zoete gerechten.

Hoe wordt niet-alcoholische wijn gemaakt?

Er zijn een paar manieren om alcohol uit wijn te verwijderen: koude filtratie, vacuümmethode en een draaiende kegelkolom. Hier is hoe ze werken:

  • Koude filtratie Werkt door omgekeerde osmose en kan alcohol uit wijn verwijderen, zoals de naam al doet vermoeden, zonder enige hitte. Het wordt gedaan op een lage temperatuur (~ 55 ° F) zodat de wijn zijn natuurlijke smaken behoudt. In het geval dat je een kleine wetenschapsles nodig hebt over omgekeerde osmose (dat hebben we gedaan), stroomt wijn vanuit een basistank langs een membraan in plaats van er doorheen. Dit gaasachtige membraan omringt cilinders die wijn scheiden in een stroperige mix van alcohol en water. De cyclus wordt meerdere keren herhaald en het eindproduct is een concentraat dat vrij is van alcohol.

  • Vacuum destillatie Gebruikte verdamping om alcohol uit wijn te verwijderen. Het proces werkt door de alcohol in feite uit wijn te "koken" zonder de smaakschade op hoge hitte. De alcohol, die in de damp bestaat, wordt in de loop van enkele minuten opgelost.

  • Spinnende kegel kolommen is een andere manier om alcohol uit wijn te verwijderen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt in een roestvrijstalen spinning kegelkolom alcohol uit gefermenteerde wijn verwijderd. Tijdens het proces worden het aroma- en smaakverbindingen van de wijn gescheiden van de alcohol, dan wordt de alcohol verwijderd in plaats van terug te worden gemengd als een alcoholische wijn.

Img-Pivot-Groenblauw-Schenken-Cote-des-roses

Kan ik gebruiken Coravin Op niet-alcoholische wijnen?

Coravin Timeless, Coravin Pivot En Coravin Sparkling kunnen allemaal worden gebruikt op niet-alcoholische wijnen met eventuele sluitingen. Gebruik Timeless op flessen met natuurlijke kurken of gebruik de Timeless schroefdop voor twist-off flessen. Als u alleen uw wijn nodig heeft om tot 4 weken te duren, Pivot is je go-to voor stille wijnen en Sparkling Is uw beweging voor Sparkling Wijnen.

Zullen niet-alcoholische wijnen bederven?

Ja. Pas in het algemeen de Dezelfde regels zoals je alcoholische wijn zou. Wijnen duren ergens tussen één en vijf dagen eenmaal geopend. Als u niet gebruikt Coravin naar Schenken Niet-alcoholische wijnen, zorg ervoor dat je ongeopende wijn kurkt, bewaar het rechtop op een koude, donkere plek zoals de koelkast of aanrecht weg van het fornuis, de oven en de zon.

Waar te winkelen voor alcoholvrije wijnen

U kunt winkelen voor deze wijnen in uw plaatselijke wijnwinkel of supermarkt, maar waarschijnlijk betrouwbaarder online. Als u graag lokaal winkelt, voer dan een gesprek met het personeel om uw interesse te tonen in lage of no-alcoholwijnen.

Vertel ons welke low-alcohol of no-alcohol wijnen je de laatste tijd leuk vindt. Stuur ons een bericht over sociale media En we zullen het aan onze lijst toevoegen!