Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Winterreceptserie: gezonde witte bonensoep

white bean kale soup healthy

Welkom, 2021. Het is leuk je te zien. Het begin van het nieuwe jaar is een geweldige kans om een ​​nieuw blad om te draaien en te zeggen: "Uit met de oude, in met het nieuwe."

Vergeet niet dat u dit jaar resoluties maakt dat u uw hele levensstijl niet hoeft te reviseren en de dingen waar u van houdt in de naam 'gezondheid' weggooit. Begin met het aanbrengen van kleine wijzigingen zoals met mate drinken, het kiezen van minder calorische wijnen of het koken van gezondere maaltijden (soeprecept hieronder).

We weten het - het implementeren van sommige van deze nieuwe gewoonten is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om met mate te drinken, een Coravin-wijnbewaarsysteem helpt. Voor het begrijpen van de calorieën in wijn, onze infographic kan uw gids zijn. Als het gaat om het koken van gezondere maaltijden, is kennis de sleutel. Hier zijn enkele basistips:

  • Wissel dit daarvoor: Als een recept een ongezond ingrediënt vereist, ruil het dan voor een gezondere, meer natuurlijke optie. Kies bijvoorbeeld in plaats van pasta gemaakt met geraffineerde witte bloem een ​​gemaakt met volle granen. Onderzoek ook andere bronnen van koolhydraten die geen brood of pasta zijn zoals peulvruchten, zetmeelrijke groenten of granen zoals quinoa, haver en bruine rijst.

  • Groenten eerst: Laat groenten de ster van de show zijn. Wanneer u uw maaltijden rond groenten plant, krijgt u eerder uw dagelijkse dosis vezels, vitamines en voedingsstoffen. Je zult je ook vol en energiek voelen-meer nog dan je zou doen met een koolhydraat- of eiwit-forward maaltijd.

  • Ga groot op kruiden en kruiden: Als u zich zorgen maakt dat gezonder eten betekent dat u smaak opoffert, is dat gewoon niet waar. Steek enkele van je favoriete kruidenmengsels in - we denken dat alles bagel -kruiden, gerookte paprika of gegranuleerde knoflook alles beter laat smaken. Bewaar ook verse kruiden zoals Peterselie, koriander en dille in de koelkast (opgeslagen in glazen water is het beste) om elke maaltijd op te frissen.

Hongerig al hongerig? Laten we in dat gezonde recept voor witte bonen soep gaan.

witte bonen boerenkool soep gezond

Gezonde witte bonensoep met boerenkool

Nu is het recepttijd. Deze gezonde witte bonensoep zit vol met vezelrijke ingrediënten zoals bonen en boerenkool om je te vullen en je buik gelukkig en tevreden te houden tot je volgende maaltijd. Het recept is vegetarisch en kan gemakkelijk veganistisch worden gemaakt door het ei weg te laten. Als u op zoek bent naar een wijncombinatie voor deze, raden we aan Frank Family Vineyards Chardonnay.

Ingrediënten

  • ¼ kopje extra maagdelijke olijfolie

  • 1 grote ui, gehakt

  • 2 selderingsribben, gehakt

  • 2 grote wortelen, in blokjes gesneden

  • 4 knoflook kruidnagel, gehakt

  • ¼ theelepel zout

  • ¼ theelepel Rood vlokken

  • 1 grote kan in blokjes gesneden tomaten (28 oz.)

  • 8 kopjes groentebouillon

  • 1 venkelbol - 2 el fronds (groene bladeren), gehakt; stengels weggegooid; bol gehalveerd, gekweekt en gesneden in ½ stukken

  • 1 kan witte bonen (16 oz.), Afgevoerd en gespoeld

  • 8 Oz. boerenkool, getrimd en gesneden in stukken van ½ inch

  • 2 grote eierdooiers (weglaten voor veganist)

  • ½ kopje verse peterselie, gehakt

  • 1 el verse oregano, gehakt

  • Lemon Wedges (optioneel)

Routebeschrijving

  1. Verhit 2 el olijfolie in een grote pot op middelhoog vuur.

  2. Hak de ui, selderij, wortel en knoflook. Breng groenten over in de pot en kook 2-3 minuten.

  3. Voeg ½ theelepel zout toe, Rood Pepper vlokken en resterende olie. Kook op middelhoog vuur, roeren af ​​en toe tot lichtbruin fond begint zich te vormen aan de bodem van de pot, 12-15 minuten.

  4. Roer de tomaten erdoor, verhoog het vuur tot hoog en kook, roer vaak tot het mengsel dik is, 9-12 minuten.

  5. Voeg bouillon en venkelbol toe aan de pot en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat sudderen tot de venkel 5-7 minuten zacht begint te worden. Roer bonen en boerenkool en kook tot de venkel volledig zacht is, ~ 10 minuten.

  6. Klop eierdooiers in een kom en roer in soep. Roer peterselie, oregano en venkelbladeren erdoor. Breng op smaak met zout en peper naar smaak.

Dit recept proberen? We willen je meesterwerk zien. Tag ons op sociale, @Coravin.