Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Products
Koppel met
Subtotaal Vrij
Cart buttons
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Top redenen wset voorstanders Coravin voor "Wijn per glas"Verkenning

Top Reasons WSET Advocates Coravin for "Wine by the Glass" Exploration

We zijn er allemaal geweest ... een ober presenteert een wijnkaart ter grootte van een roman en je merkt dat je overweldigd bent door de opties. Ga je met de bekende Pinot Noir of vertakken en probeer je iets nieuws? Zal de wijn bij zowel je starter als je hoofdrol gaan? Hoe zit het met dessert? Het is moeilijk om een ​​zoet gerecht te combineren met alles behalve een even zoete wijn. Een volle fles plegen betekent vasthouden aan één keuze voor de hele maaltijd. Maar drinken Wijn per glas Hiermee kunt u in de loop van het diner verschillende variëteiten, stijlen en regio's proeven.


In het verleden zouden de enige plaatsen waar u dit zou kunnen doen, met kwaliteitswijnen, high -end restaurants die voldoende verkoopvolume hadden om de opening van meer dan een paar verschillende flessen te rechtvaardigen om door het glas te dienen. Maar zelfs hier zouden uw opties beperkt zijn. Eenmaal geopend, wordt een fles wijn blootgesteld aan zuurstof en moet binnen enkele dagen worden geconsumeerd (ontdek Hoe lang de wijn duurt, eenmaal geopend). Dus voor een restaurant, serveer Wijn per glas kan een risicovolle propositie zijn. Verkoop slechts één glas en ze gooien aanzienlijk geld en wijn in de afvoer. echter, de Coravin heeft deze foto veranderd.

Coravin: Verbetering van uw wijn-voor-de-glaservaring

Coravin Timeless laat de wijn in de fles worden bereikt zonder dat de kurk wordt verwijderd of de wijn in de fles wordt blootgesteld aan de elementen. Dit wordt gedaan door een dunne holle naald die door het kurk wordt doorboord en argongas in de fles wordt gepompt. Terwijl het gas de fles binnenkomt, wordt wijn in en omhoog de naald getrokken en kan het in uw glas worden gegoten. Argon is een niet-reactief gas, wat betekent dat het geen invloed heeft op de smaak van de wijn. Bijna als magie, loopt de kurk van nature doorlopig nadat de naald is verwijderd, waardoor de resterende wijn weken, maanden en zelfs jaren vers wordt gehouden. Je kunt het zelfs terug op een plank leggen zonder angst voor morsen.


Drink Wijn per glas Betekent dat je kunt genieten van verschillende wijnen in één keer, of slechts een enkel glas kunt genieten zonder zich aan een hele fles te begaan. Ik heb mijn ontvangen Coravin Als geschenk van mijn vrouw toen ze zwanger was. Een glas van iets heerlijks kunnen hebben zonder de druk om een ​​fles af te maken was zeer bevrijdend.

Coravin heeft een belangrijke rol gespeeld bij het in staat stellen van restaurants en bars om de selectie van wijnen op elk gewenst moment te vergroten. Zonder zich te hoeven binden aan het afwerken van volledige flessen, kunnen ze door het glas enorme diversiteit bieden. Wijndrinkers kunnen op een bepaalde avond rond reizen en een enorm scala aan druivensoorten, regio's en stijlen ervaren in plaats van beperkt te zijn tot slechts één fles. High-end flessen ter waarde van honderden of zelfs duizenden ponden kunnen nu worden gegoten door het glas waardoor degenen die vieren een enkele portie van een heel speciale wijn kunnen hebben.

Coravin en WSET (Wine & Spirit Education Trust)

De flexibiliteit en vrijheid geboden door Coravin Biedt ook een ontspannen manier om uw wijnkennis te laten groeien. Voor studenten die studeren voor de WSET Level 3 Award in wijnen of de WSET Level 4 Diploma in wijnen, Coravin presenteert een ongelooflijke kans om veel verschillende wijnen te proeven. De mogelijkheid om een ​​wijn te proeven zonder zich aan een hele fles te binden, opent de mogelijkheid om hele vluchten van een enkele variëteit te doen, waardoor de fijne kneepjes en individualiteiten van elke wijn echt leren kennen. Studenten kunnen benchmarkvoorbeelden uit beroemde regio's proeven om stilistische verschillen beter te begrijpen en ze kunnen nauw vertrouwd raken met de nuances van een druivenvariëteit, zoals uitgedrukt door verschillende terroirs en wijnbereidingspraktijken.


De WSET Level 2- en Level 3 -prijzen in wijnen omvatten ook secties over wijnconserveringssystemen, omdat ze van vitaal belang zijn voor iedereen die wijn drinkt, waardeert of bestudeert. Verschillende soorten bewaarmethoden worden behandeld, waaronder vacuüm- en inerte gassystemen, waarvan Coravin is een van de beste voorbeelden.

Er is een hele reeks accessoires beschikbaar voor de Coravin Timeless apparaat, inclusief naalden die zijn dunner te gebruiken met oudere kurken en dikker Naalden voor sneller gieten in restaurants en bars. Aanvullend, Coravin Vervanging produceren schroef doppen voor flessen die geen kurken hebben. Deze hebben een zelfafheemse siliciumtop die je met de naald kunt doorboren, net zoals je zou doen voor een kurk. Coravin stelt dat deze wijn tot drie maanden vers kunnen houden. Ik heb die claim niet getest, maar ik heb na een maand onder het systeem flessen geopend en ze zijn altijd goed geweest. De beperking van de schroefcap is dat u de oorspronkelijke dop moet verwijderen en dus is wat blootstelling aan zuurstof onvermijdelijk.
De andere twee modellen die Coravin produceert werk iets anders.


De Coravin Pivot is een goedkoper apparaat dat, in tegenstelling tot de andere modellen, vereist dat u de kurk (of schroefcap) verwijdert en deze vervangt door een siliconenklep die de Pivot Verbindt met. Dit houdt wijn maximaal vier weken vers.
De Coravin Sparkling® is het nieuwste aanbod en stelt u in staat Bewaar een mousserende wijn van een open fles voor maximaal vier weken door de fles te repressureren met koolstofdioxidegas.


Is de Coravin Alleen voor restaurants?

Ik heb onlangs mijn 40e verjaardag gevierd en ik kreeg een fantastische fles vintage haven, Warres 1983. Ik ben dol op vintage poort! De bedwelmende tonen van rijp zwart fruit veranderen in meer tertiaire aroma's van gedroogd fruit, vijgen en chocolade in de loop van de tijd. Het probleem is dat als je eenmaal een oudere fles vintage poort hebt geopend, je het over een dag of twee moet drinken. Als de enige havendrinker in mijn huishouden vormt dit een uitdaging.


De haven was heerlijk, rozijnen, chocolade en datums, met de kleinste hint van munt op de afwerking. Ik heb het twee maanden later opnieuw geprobeerd en het had zijn verve niet verloren. Of je, net als ik, een gefrustreerde liefhebber van dessertwijnen bent of gewoon soms de wens hebt om een ​​enkel glas fantastische Nebbiolo te drinken, Coravin wordt je nieuwe beste vriend.

Malcolm Venter is een opvoedertrainer en cursusontwikkelaar bij WSET (Wine & Spirit Education Trust). Hij presenteert de wijn, geesten en sake ETP en is zwaar betrokken bij de ontwikkeling van wsets komende bierkwalificaties. Malcolm heeft WSET Level 3 -prijzen in geesten, wijn en sake en is een WSET -gecertificeerde opvoeder.

WSET (Wine & Spirit Education Trust) is de grootste wereldwijde leverancier van wijn, sterke drank en sake -kwalificaties. Opgericht in 1969, hebben ze sinds hun oprichting bijna een miljoen mensen toegekend met een kwalificatie. WSET -cursussen staan ​​open voor zowel professionals in de industrie als enthousiastelingen die ze in meer dan 15 talen en in meer dan 70 landen kunnen brengen. Als een onafhankelijke, non-profit organisatie bieden WSET-kwalificaties onpartijdig en gezond leren over welke individuen en bedrijven kennis en expertise kunnen opbouwen. Ga voor meer informatie naar
wsetglobal.com.