Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

5 beste mimosa -recepten gemaakt met behulp van Coravin Sparkling

Blog header IMG - 5 Best Mimosa Recipes Using Coravin Sparkling

Er was een grappige videotrend die circuleerde over de Covid-19-pandemie die die perfecte verhouding van sinaasappelsap tot champagne in een mimosa laat zien. Een persoon zou dat doen Schenken Een glas champagne, voeg dan de kleinste druppel sinaasappelsap toe - in sommige gevallen voegden mensen helemaal geen sinaasappelsap toe!

Hoewel we grote fans zijn van een glas pure mousserende wijn, kunnen we geen nee zeggen tegen een leuke mimosa en, dankzij Coravin Sparkling™, dat hoeven we nooit te doen. Met Coravin Sparkling, we kunnen genieten mousserende wijn van dezelfde fles tot 4 weken. Dat betekent een glas bubbels op maandag, een mimosa op zaterdag, daarna een andere mimosa de volgende week.

Hieronder delen we een klassiek mimosa -recept met sinaasappelsap, optioneel mandarijnsap, St. Germain en Champagne. Download onze receptenkaarten voor meer van de beste mimosa -recepten die er zijn. Inbegrepen zijn een sherbet mimosa, Mimosa Mojito, Grapefruit en Rosemary Mimosa en een feestelijke Fall Favorite: A Caramel Apple Mimosa. Er is een mimosa voor elk seizoen en daar kunnen we niet meer enthousiast over zijn.

Gratis download

Download onze 5 gratis mimosa-receptenkaarten, waaronder een fruitige sherbet mimosa, een herfst Caramel Apple Mimosa, een door Rosemary geïnfuseerde grapefruit mimosa, zeer limoen-forward mojito mimosa, en de klassieke mimosa hieronder gedeeld.

Download nu

Klassieke mimosa

Dit recept zorgt ervoor dat iemand wordt geserveerd. Eenvoudig dubbel, drievoudig of het recept verviervoudigen indien nodig. Zoals hierboven vermeld, is het mandarinesap optioneel, maar we denken dat het een leuke smaak en extra zoetheid toevoegt.

Ingrediënten

  • 1 oz vers geperst sinaasappelsap

  • 1 oz mandarijnsap

  • ½ oz St. Germain

  • 4 oz gekoelde veuve clicquot

Routebeschrijving

  1. Voeg sinaasappelsap, mandarijnsap en St. Germain toe aan een groot glas. Roer voorzichtig.

  2. Boven glas met champagne en garneren met een dun plakje sinaasappel.

Volg ons op sociale media Voor meer leuke recepten en wijncombinaties.