Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Products
Koppel met
Subtotaal Vrij
Cart buttons
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Van Wall Street tot champagne

From Wall Street to Champagne

"Als je het kunt denken, kun je het bereiken"

Marvina Robinson, een van de weinige Afro-Amerikaanse vrouwen met een champagnemerk, kwam bij ons zitten om haar inspirerende verhaal en wijnfilosofie met ons te delen.

"Ik wilde oorspronkelijk een Champagnebar openen omdat Ik ben een echte liefhebber van champagne," aldus Marvina Robinson.

"Ik heb 20 jaar op wall street gewerkt en wijn zat niet in mijn officiële opleiding...Dus werkte ik langzaam aan een private label"

"De bar zou in New York en Brooklyn komen waar ik geboren en getogen ben, ik wilde dat het mij zou weerspiegelen dus ik zei oké laten we een huismerk maken...en dat is waar B. Stuyvesant vandaan kwam. De naam alleen al is afgeleid van de buurt waarin ik ben opgegroeid, Brooklyn, Bedford Stuyvesant".

"Ik besloot om dit uit te laten groeien. In het weekend nam ik op vrijdag een vlucht heen, ging 's nachts naar Frankrijk, deed mijn zaken in het weekend en nam op zondag een vlucht terug... Dit was 6 maanden lang mijn proces".

Uiteindelijk trok Marvina de stoute schoenen aan om haar passie fulltime na te jagen en liet ze haar financiële wereld achter zich. "Ik besloot de sprong te wagen en zei: 'Oké, weet je, ik ga van het land van een constant inkomen, voordelen, alle extraatjes, naar het land van fulltime ondernemer zijn.

 

 

Diversiteit in de wijnindustrie

"Ik wil graag laten zien dat er diversiteit is in de industrie. We weten allemaal dat de wijnindustrie niet divers is met Afro-Amerikanen, niet divers met vrouwen, en ik wil laten zien dat het mogelijk is voor mensen die jonger zijn of die erover nadenken om te zeggen: 'Hé, ik denk dat ik dit wil doen,'."

Favoriete wijn?

We proefden twee van Marvina's meest geliefde cuvées van B. Stuyvesant Champagne met de Coravin Sparkling. De eerste wijn, Prestige Rosé, vertoonde sterke florale tonen. Volgens Marvina past hij goed bij gegrilde zalm, licht beboterd met kappertjes en een beetje citroenschil erbovenop."

Marvina houdt ook van de Demi Sec, "Hij heeft een beetje zoetigheid. Het is geen Doux of zo, wat een ultieme dessertwijn is. Hij is een beetje zoeter dan de traditionele brut." Ze raadt aan om hem te combineren met vers fruit, aardbeien of een lekkere taart met glazuur.

In een wereld waar de wijnindustrie lange tijd gedomineerd werd door een selecte groep, is het verhaal van Marvina Robinson een verfrissende en broodnodige frisse wind. Haar reis van de drukke wereld van Wall Street naar de glooiende wijngaarden van Frankrijk is een bewijs van de kracht van passie, doorzettingsvermogen en het najagen van je dromen.