Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Probeer deze Sparkling Wijncocktailrecepten

Rose-Champagne-Cocktails-861681070 7360x4912 (1)

Hier bij Coravin, we kunnen onze opwinding rond mousserende wijn niet bedwingen. Het kan iets te maken hebben Coravin Sparkling en het vermogen om de bruisende eng van onze favoriete flessen bubbels gedurende maximaal 4 weken te behouden. In staat zijn om flessen mousserende wijn te behouden voor meer dan een dag opent een wereldkans: een glas sprankelende op maandag, een mimosa op zaterdag, een glas om een ​​grote overwinning op woensdag te vieren en vervolgens de fles in een cocktail te voltooien in een cocktail het volgende Vrijdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hieronder vindt u twee wijncocktailrecepten uit ons recente wijncocktailboek. Verrassing, verrassing - beide zijn gemaakt met mousserende wijn. Download het volledige Boek hier.

Cocktailrecept: Mimosa met een twist

We beginnen dingen met ons Mimosa -recept - we noemen het Mimosa met een draai. Dit recept neemt de dingen een inkeping op met een schot wodka. Strip de wodka en je hebt een klassieke mimosa.

Ingrediënten

  • 3 oz. sinaasappelsap

  • 1 ons. wodka

  • Prosecco

  • Optioneel: oranje plak of draai voor garnering

Routebeschrijving

  1. Voeg sinaasappelsap en wodka toe aan een champagnefluit.

  2. Top met prosecco totdat het glas bijna vol is.

  3. Geniet met een plakje oranje of een decoratieve oranje draai.

Cocktailrecept: gin ne sais quoi

Vervolgens hebben we een gin en sprankelende rosé-gebaseerde cocktail, gin ne sais quoi, door onze vriend Justine van @heyjayrose. Deze zoete en citrusachtige wijncocktail is perfect voor barbecues in de achtertuin, feesten in het zwembad of wanneer je gehemelte naar iets fris verlangt.

Ingrediënten

  • 1 ons. gin

  • 1 ons. citroensap

  • 1 ons. komkommer basilic kardemom eenvoudige siroop

  • 3 oz. Brut Rosé

  • Optioneel: gesneden komkommer of rozenblaadjes voor garnering

Routebeschrijving

  1. Combineer gin, siroop en citroensap in een cocktailshaker.

  2. Vul de shaker met ijsblokjes. Bedek en schud krachtig tot goed gekoeld.

  3. Zeef in een coupé. Top met brut rosé en garneer met plakjes komkommer en gedroogde rozenblaadjes.

Serveer tips voor wijncocktails

Presentatie is belangrijk als het gaat om cocktails, dus we raden aan die optionele garnituren serieus te nemen. Een beetje komkommerschijfje of oranje twist gaat een lange weg in het feit dat elke slok speciaal aanvoelt. Hier zijn enkele ideeën om uw wijncocktails te jazzeren:

  • Stel garnituren in: Houd gedroogde bloemblaadjes, gekonfijte droog fruit en bevroren bessen bij de hand voor garnituren. Andere grote garnituren zijn kruiden, gesneden citrusvruchten en citrusschillen. Het hebben van spiesjes bij de hand helpt het garneren van extra plezier te maken.

  • Kies het juiste glaswerk: We houden van het uiterlijk van een cocktail gevuld met de rand. Selecteer het glas met net genoeg ruimte voor uw cocktail en ijs (als u gebruikt). De mooie factor door te kiezen voor een coupé, champagne fluit of decoratief glas.

  • Ijsblokjes: Afhankelijk van de drank wilt u misschien gemalen ijs, standaardblokjes of een grote ijskubus. Als je wilt dat je ijs langzamer smelt, probeer dan een grote ijsblokje of bol. Een andere optie zou bevroren fruit toevoegen die als een snack fungeert wanneer je cocktail verdwenen is.

  • Perfectief de motregen en zout of suikerranden: Perfecteer je decoratieve chocolade-motregen voor meer dessertachtige cocktails. Hoe: Kantel en draai een glas om chocoladesiroop aan de binnenkant van het glas te besprendelen en creëert een gestreepte patroon. Een andere smakelijke decoratieve touch is een zout- of suikerrand. Voeg kruiden als kaneel, limoenpoeder, chilipoeder toe voor extra smaak.

Deel uw tips met ons door ons te taggen op sociale, @coravin.