Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Products
Koppel met
Subtotaal Vrij
Cart buttons
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Bereid Vaderdagdiner voor met Kow Steaks & Heitz Cellar

Prepare Father’s Day Dinner with Kow Steaks & Heitz Cellar

Vaderdag nadert snel en je kunt niet fout gaan met de klassieke maaltijd van een goed voorbereide biefstuk en een gratis glas wijn. Voor degenen die niet zeker weten waar ze moeten beginnen, werken we al meer dan 125 jaar samen met Kow Steaks, de leverancier van Premium Wagyu Beef, en Heitz Cellar, de legendarische Napa Valley Winery, Om u een limited edition -bundel aan te bieden om de perfecte maaltijd te maken. Blijf hieronder lezen voor volledige recepten van Carlton McCoy, president en CEO van Heitz Cellar om te maken met de bundel.

Beef Bourguignon met gebroken aardappelen


Een stevige maaltijd, gestoofd Rood Wijn en op smaak gebracht met wortelen, uien en knoflook, dit is een geweldig gerecht voor Vaderdag. Bord over een bed van gebroken aardappelen om het naar het volgende niveau te brengen en te combineren met een glas Heitz Cellar 2014 Cabernet Sauvignon.


Voor het rundvlees Bourguignon:

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 3 pond stoofvot, mager rundvlees chuck (in onze video gebruikten we rundvleescontroles)

  • 1 wortel, gesneden

  • 1 ui, grote in blokjes gesneden

  • 1 selderige stengel, grote plakjes

  • 1 theelepel koosjer zout

  • 1/2 theelepel vers gemalen peper

  • 3 kopjes Rood wijn

  • 2-3 kopjes rundvleesbouillon

  • 1 eetlepel tomatenpuree

  • 2 teentjes knoflook, gebroken

  • 1/2 theelepel tijm

  • 1 laurierblad, verkruimeld

Routebeschrijving:

  1. Verwarm de oven voor op 325F.

  2. Snijd rundvlees in 2-inch kubussen en droog met papieren handdoeken. Verwarm vet en olie tot het bijna roken. Bak het rundvlees een paar stukken tegelijk totdat alle kanten mooi bruin zijn. Reserveer al het rundvlees aan de zijkant.

  3. Voeg wortels toe en uien bakken tot bruin en doorzichtig

  4. Breng het rundvlees terug naar de pan en gooi met zout en peper.

  5. Roer de wijn erdoor en genoeg bouillon om het vlees nauwelijks te bedekken

  6. Voeg tomatenpuree, knoflook, kruiden en kleine witte uien toe en breng het sudderen

  7. Plaats het deksel op de Nederlandse oven en keer terug naar de oven.

  8. Kook 2,5-3 uur. Het vlees wordt gedaan wanneer het vlees zacht is.

Voor de gebroken aardappelen:

  • 2 pond roodbruine aardappelen

  • 2 theelepels koosjer zout

  • 1/4 theelepel vers gemalen peper

  • 1/2 kopje half en half

  • 1/4 kopje boter, kamertemperatuur

Routebeschrijving:

  1. Gekookte aardappelen in gezouten water tot de vork zacht

  2. Breek aardappelen met een garde en roer de helft en de helft en boter, breng op smaak om te proeven.


Steak au poivre

Peperachtig, romig en vol smaak, steak au poivre is een traktatie voor vaderdag! Een nietje bij elke Franse bistro, dit is een favoriet van Carlton McCoy's. Combineer met een glas Heitz Cellar 2017 Lot C-91.

  • (2) 1 1/2-inch-dikke ribben zonder been (in de video gebruikten we beefderhaas)

  • 5 eetlepels plantaardige olie, verdeeld

  • Koosjer zout

  • 3 eetlepels ongezouten boter, verdeeld

  • 1 grote sjalot, fijn gehakt

  • 1/4 kopje plus 2 T. bourbon

  • 1 kopje zware crème

  • 1 theelepel mosterd

  • ¼ kopje runderbouillon

  • 2 theelepels vers gemalen peper

  • Fijngehakte bieslook, voor garnering

Routebeschrijving:

  1. Wrijf steaks overal met 1 el. Olie en kruiden royaal met zout. Verwarm 2 el. olie en 1 el. Boter in een middelgrote steelpan op middelhoog lage. Kook sjalot, vaak roerend, tot ze goudbruin zijn, 10-15 minuten. Haal van het vuur en voeg voorzichtig ¼ kopje bourbon toe. Breng het mengsel om te sudderen op middelhoog vuur en kook, af en toe roeren, totdat de cognac ongeveer 5 minuten met de helft is verminderd. Roer room, mosterd, rundvleesbouillon en zwarte peper erdoor en breng het sudderen. Kook, wervelend af en toe, tot de room enigszins verdikt is, ongeveer 5 minuten; Laat een beetje afkoelen.

  2. Verhit resterende 2 el. Olie in een grote koekenpan met gietijzeren over hoog. Voeg steaks toe en kook, af en toe steaks tillen om hete olie eronder te laten stromen, totdat een bruine korst zich eronder vormt, ongeveer 4 minuten. Draai steaks en kook tot de korst zich aan de andere kant vormt en een direct-gelezen thermometer ingebracht in het dikste deel registreert 125 ° voor middelgrote, ongeveer 4 minuten. Breng steaks over in een snijplank en laat 10 minuten rusten. Reserve koekenpan.

  3. Terwijl de steaks rusten, verwarmen pepersaus op middelhoog vuur, constant roerend, totdat hij door is opgewarmd.

  4. Snijd biefstuk en lepel pepersaus over de bovenkant. Garneer met fijngehakte bieslook.

Rundvleescarpaccio

Een Italiaanse klassieker, Beef Carpaccio zal zeker indruk maken op Vaderdag. Indrukwekkend maar toch gemakkelijk te maken, dit gerecht is een geweldige optie als u iets nieuws wilt proberen. Combineer het met een glas Heitz Cellar 2016 Chardonnay.

  • 1/3 pond rundvlees ossenhaas

  • Handvol rucola

  • 2 theelepels Capers

  • 2 theelepels Rood wijnazijn

  • 4 theelepels olijfolie

  • Versgemalen peper

  • Koosjer zout

Routebeschrijving:

  1. Vries van ossenhaas tot zeer stevig maar niet stevig, ongeveer 1-2 uur. Terwijl het rundvlees zich in de vriezer bevindt, plaats je de platen in de koelkast om te koelen.

  2. Zodra het rundvlees stevig is, snijd je heel dun tegen het graan en plaats je plakjes op gekoelde platen.

  3. Als u geen tijd hebt om uw biefstuk te bevriezen, snijdt deze dan zo dun mogelijk. Plaats plakjes tussen twee vellen plasticfolie en pond dun.

  4. Bedek elke portie met een handvol rucola en kappertjes. Besprenkel met azijn en olijfolie en voeg een snufje vers gebarsten zwarte peper en zeezout toe. Onmiddellijk dienen.

Côte de Boeuf

Een populair stuk rundvlees in Frankrijk, Côte de Boeuf is subliem. Met smaken van tijm, knoflook en boter is het zeker een menigte-aanvrager voor Vaderdagdiner. Combineer met een glas Heitz Cellar 2014 Trail -kant.

  • 1 Côte de Boeuf

  • Koosjer zout

  • Plantaardige olie

  • 4 eetlepels ongezouten boter

  • Takjes takjes

  • 2 kruidnagel knoflook, verpletterd

Routebeschrijving:

  1. Haal het vlees een uur voor het koken en breng het vlees en breng naar kamertemperatuur. Als er vocht op het vlees is, dep het dan droog met een papieren handdoek.

  2. Verhit de oven op 450 ° F en begin een gietijzeren koekenpan op hoog vuur te verwarmen. Wikkel het bot in aluminium folie Om te voorkomen dat het brandt en het vlees op smaak brengen met koosjer zout. Voeg 1/2 inch plantaardige olie toe aan de pan en verwarm tot roken. Voeg de biefstuk toe en schroeit gedurende 4 tot 5 minuten, of tot donkerbruin en knapperig aan de onderkant. Draai de biefstuk om en bruin de tweede zijde gedurende 2 tot 3 minuten.

  3. Schenken Uit het grootste deel van de olie en voeg een kleine hoeveelheid olie toe aan de pan, ongeveer een eetlepel om te voorkomen dat de boter brandt. Voeg vervolgens de koudgekoppelde boter, tijm en knoflook toe. Sluit het vlees een paar minuten met de boter en pannensappen en plaats in de voorverwarmde 450 ° F -oven.

  4. Verwijder na 5 minuten voorzichtig de pan uit de oven, plaats deze op uw kookplaat en bedraden het vlees opnieuw met de schuimende boter en pannensappen gedurende ongeveer 1 minuut. Keer vervolgens terug naar de oven gedurende ongeveer 10 tot 15 minuten, of totdat een vleeshermometer 130 ° F leest voor middelgrote. Breng het vlees over in een rek om 10 tot 15 minuten te rusten voordat u snijdt.

  5. Snijd de ribeye tegen het graan in plakjes. Overlap de plakjes op de serveerplaten en bestrooi met zout.