Voor Coravin vond een plek in thuisbars over de hele wereld, het verzamelde lof van professionals in restaurants, wijnbars en wijnhuizen. Als je het verhaal niet kent, gaat het zoiets als dit:
Greg Lambrecht, uitvinder en oprichter van Coravin, combineerde zijn kennis van naalden van medische kwaliteit met zijn passie voor wijn om een apparaat te maken dat wijn uit een ongeopende fles zou kunnen halen. De eerste iteratie van de Coravin-wijnbewaarsysteem was puur voor persoonlijk gebruik in de late jaren negentig-snelle jaren, de eerste Coravin (Model C1000) Kreeg beschikbaar voor aankoop. Tijdens zijn jaren van testen werkte Greg nauw samen met wijnmakers en experts uit de industrie aan blinde smaakwijnen toegankelijk, 3 maanden, 6 maanden, 3 jaar nadat ze voor het eerst toegankelijk waren. Zoals je misschien al geraden hebt, waren de wijnen net zo fris en smaakvol als de dag dat ze voor het eerst toegankelijk waren.
Tegenwoordig gebruiken veel wijnprofessionals en wijnliefhebbers over de hele wereld Coravin Wijn per glas Systemen om één glas tegelijk te verkennen en de rest van de fles weken, maanden en - ja - jaren te behouden. In werkelijkheid, Coravin wordt gebruikt in ongeveer de helft van 2022's wereld 50 beste restaurants. Als u nieuwe ervaringen voor eten en wijn wilt verkennen, zijn dit enkele geweldige plaatsen om te beginnen.
Sinds 2002, 'S Werelds 50 beste restaurants heeft de diversiteit van het culinaire landschap van de wereld weerspiegeld. De jaarlijkse lijst samengesteld door een paneel van 1.080 culinaire experts biedt een momentopname van enkele van de beste bestemmingen voor unieke culinaire ervaringen en dient als een barometer voor wereldwijde gastronomische trends.
Ga op een culinair en wijnavontuur om:
-
New York City, Verenigde Staten
-
Londen, Verenigd Koninkrijk
-
Parijs, Frankrijk
New York City
Atomix, Koreatown (#33)
Gelegen in het Koreatown van Manhattan, dit intiem 14-zitplaatsen restaurant Biedt een smakelijke menu-ervaring rond een U-vormige teller. Het menu is geïnspireerd door Koreaanse tradities en technieken, en de wijnkaart is een steeds veranderend aanbod van klassiekers en wijnen van avant-garde producenten.
Le Bernardin, Midtown (#44)
Gelegen op slechts een steenworp afstand van Radio City Music Hall, deze culinaire instelling met Chef Eric Ripert Aan het roer serveert al bijna 50 jaar zeevruchten en Franse klassiekers. Het wijnmenu wordt gecontroleerd door wijndirecteur, Aldo Sohm, een legende in de wijnwereld. Het menu trekt uit een collectie van 15.000 flessen en richt zich op combinaties die de keuken van chef Eric Ripert aanvullen. We bezoeken deze kelder graag met 900 wijnselecties uit 12 verschillende landen met jaargangen die teruggaan tot 1875.
Londen
Ikoyi, Piccadilly Circus (#49)
Gelanceerd in 2017 door chef Jeremy Chan en restauranthouder Iré Hassan-Odukale, Ikoyibouwt zijn menu rond de Britse micro-seizoensgebonden, duurzame lijngevallen vis en verouderd inheemse rundvlees. Wat het menu speciaal maakt, is ... de kruiden. De meeste zijn zorgvuldig afkomstig uit Sub-Saharan West-Afrika, waardoor de smaak van elk gerecht wordt verbeterd. Liefhebbers van eten komen naar Ikoyi voor het kenmerkende gerecht van gerookte jollofrijst die mooi combineert met veel van de Franse en Italiaanse wijnen op de wijnkaart. We raden aan om te genieten van de drankencombinatie, mogelijk gemaakt door Coravin Timeless Drie.
The Clove Club, Shoreditch (#35)
Diners bezoeken De kruidnagelclub in Shoreditch, Londen, om te genieten van een ontspannen, fijne eetervaring met moderne, elegante gerechten geworteld in techniek maar op een echt kunstzinnige manier gepresenteerd. De Clove Club gebruikt beide Coravin Timeless En Coravin Sparkling naar Schenken Wijnen bij het glas om te combineren met hun seizoensgebonden smakingsmenu. Volgens de sommelier van de kruidnagelclub, Coravin Sparkling is een game-wisselaar. “Omdat we twee dagen per week gesloten zijn, verspilden we wekelijks een fles en de helft [van mousserende wijn]. We hebben niet alleen geen verspilling sinds het gebruik van de Coravin Sparkling, maar we zijn nu in staat om een prestige cuvee van het glas aan te bieden en de klantervaring echt te verheffen. ”
Parijs
Le Clarence, Paris 8e arrondissement (#28)
Le Clarence gebruikt Coravin Timeless En Coravin Sparkling serveren prestigieuze en beperkte productiewijnen Naast traditionele Franse gerechten met moderne, wereldwijde smaken geweven in. Genesteld in een 19e -eeuwse privé -herenhuis, heeft Le Clarence zich twee Michelen -sterren verdiend voor zijn algehele ervaring.
Andere regio's
Bezoek Denemarken, Italië, Spanje of Zuid -Amerika? Probeer enkele van deze beste restaurants - allemaal gieten ermee Coravin.
Denemarken
-
Restaurant Jordnær | Nr. 38 en net buiten Kopenhagen in Gentofte
-
Alchimist | Komt op nummer 18 en is in Kopenhagen
Italië
-
Piazza Duomo | Nr. 19 op de 50 beste lijst, gelegen tussen Genua en Turijn in Alba
-
Uliassi | Gelegen in Senigallia op de Adriatische Zee en komt op nummer 12
Spanje
-
Mugaritz | Nr. 21 gevestigd in Errenteria, Noord -Spanje
-
Elkano | Nr. 16, gelegen in een kustplaats in Noord -Spanje genaamd Getaria
-
Disfruta | Nr. 3 op de lijst, gelegen in Barcelona
-
Restaurante Diverxo | Nr. 4 op de lijst, gelegen in Madrid
Mexico
Brazilië
-
Stevig | Nieuwe inzending op nr. 47, in het district Botafogo in Rio de Janeiro
-
Een Bar Casa de Porco | Nr. 7 op de lijst, gevestigd in São Paulo
Colombia
-
Leo | Nr. 48 en in Bogotá
Argentinië
-
Don Julio | Nr. 14 en in Buenos Aires
Als u geniet van een maaltijd en wijn in een van 's werelds 50 beste restaurants 2022, tag ons op sociale media, @coravin. We willen graag plaatsvervangend leven door uw verkenning van eten en wijn.
Als u een restaurant of bar -eigenaar bent die uw Wijn per glas Menu, Neem contact op met ons team.