Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Cellar Chat: Vanessa Conlin of Wine Access

Cellar Chat: Vanessa Conlin of Wine Access

Vanessa Conlin is de kop van wijn en een deel van de "geheime saus" van Wijntoegang, een service die consumenten verbindt met unieke, vakkundig samengestelde wijnen van over de hele wereld - allemaal tegen vriendelijke prijspunten. Als doorgewinterde expert heeft Vanessa het Master of Wine Exam geslaagd en werkt in de laatste fase, het onderzoekspaper. Ze geeft les aan de Napa Valley Wine Academy en is de bestuursvoorzitter voor de Jameson Animal Rescue Ranch. Ze is ook eerder geweest kop van verkoop en marketing voor verschillende van de meest prestigieuze landgoederen van Napa, waaronder Arietta -wijnen en Dana Estates. Voor onze nieuwste kelderchat konden we Vanessa inhalen om te praten over hoe ze haar start in de industrie kreeg, en hoe zij en haar team de Wine Access -missie tot leven brengen.

Cellar Chat: Vanessa Conlin of Wine Access

Kun je ons wat achtergrondinformatie geven over hoe je verliefd werd op wijn en besloot om er je carrière van te maken?

Mijn liefde voor wijn kwam eigenlijk tot stand door mijn eerste passie: muziek! Muziek was een groot deel van mijn leven dat opgroeide en waar ik uiteindelijk naar naar school ging, een bachelordiploma in muziek behaalde aan de Manhattan School of Music en een masterdiploma in muziek aan de Boston University. Na mijn afstuderen woonde ik in New York City en had ik veel geweldige kansen om op te treden als muzikant, ook op Broadway, maar bevond me tussen de downtime tussen optredens. Toen besloot ik een les te volgen op wijn. Ik had altijd terloops genoten van wijn, maar de klas opende mijn ogen voor hoeveel er in wijn gaat en hoe verbonden wijn is met geschiedenis en cultuur - ik had mijn roeping gevonden!

Met deze nieuw gevonden waardering bracht ik de volgende jaren door met het opbouwen van mijn weg omhoog door de wijnindustrie, van het werken in winkels en restaurants, voor een importeur, tot directeur van een wijnbar en de wijnkoper voor twee Manhattan-winkels . Om dan dichter bij wijngaarden en wijnbereiding te zijn, verhuisden mijn man en ik in 2010 naar Napa Valley.

Hoe raakte u betrokken bij wijntoegang en hoe ziet uw rol eruit binnen het bedrijf?

Ik leerde voor het eerst over wijntoegang via iemand die ik had ontmoet in mijn Masters of Wine -programma, waar ik momenteel in de laatste fase van ben, en vond het erg progressief. Ik denk altijd aan wat de volgende stap is in de wijnindustrie in termen van wat en hoe mensen kopen en welke trends aan de horizon zijn, dus het horen van hoe vooruitstrevende wijntoegang in deze gebieden is, resoneerde echt met mij. Uiteindelijk kwam ik aan boord in 2017 om wijnen te vinden voor de aanbiedingen. Dat omvatte reizen naar verschillende proeverijen, ontmoeting met producenten en het kammen door de portefeuilles van verschillende importeurs, allemaal met het doel om wijnen te vinden met de beste kwaliteit / prijsverhouding die onze klanten te bieden heeft.

Nu als de kop Van wijn kan ik beheren en werken met al onze echt getalenteerde wijnprofessionals die de wereld doorzoeken voor de kleine productie, moeilijk te vinden wijnen die we gepassioneerd voelen over delen. Ik werk ook met de inhoud om er zeker van te zijn dat we de verhalen vastleggen achter de wijnen die we aanbieden om ze tot leven te brengen. We willen mensen meenemen op een reis terwijl ze onze selectie verkennen, details geven over de mensen en de plaatsen achter de wijnen, en educatieve inhoud die niet pedant is - allemaal met het doel om onze leden in staat te stellen te begrijpen welke soorten wijnen zij houden van.

Bij het selecteren van wijnen om te bieden via wijntoegang, hoe werkt het proces om ervoor te zorgen dat u uw klanten de best mogelijke wijnen biedt?

Het proces voor het goedkeuren van wijnen is zeer rigoureus bij wijntoegang. We hebben zes ervaren en gecertificeerde wijnprofessionals die dagelijks in de wereld zijn. Het wijnteam heeft een wekelijkse beoordelingspaneel waar we als groep alle flessen proeven die we individueel hebben gevonden, en elke persoon in het team moet het eens zijn over de wijn - anders bieden we het niet aan. Elke fles die we aanbieden doorloopt dit proces. We nemen dit zeer serieus, terwijl we onze reputatie inzetten op elke fles die we aanbieden. Deze proeverijen kunnen vier uur tot acht uur duren - er zijn momenten geweest dat we honderden flessen per dag hebben moeten proeven.

Om goedgekeurd te worden, is de kwaliteit van de wijn het belangrijkste. Verder willen we ervoor zorgen dat de wijn te veel-delivers voor de prijs overdreven.

Cellar Chat: Vanessa Conlin of Wine Access

Wat is een gemeenschappelijke misvatting die mensen hebben over de kunst van het kiezen van de perfecte wijn om te drinken?

De grootste misvatting is dat er wijnen zijn die 'goed' zijn en wijnen die 'verkeerd' zijn. Ik wil dat mensen meer nadenken over wat ze leuk vinden in plaats van wat ze denken dat ze zouden moeten leuk vinden. Het is gemakkelijk om in de val te vallen om wijnselecties te baseren op wat je in een tijdschrift leest, hoe duur het is of hoeveel punten het heeft. Maar aan het einde van de dag is het mooi aan wijn dat we door onze zintuigen allemaal genieten van en wijn anders ervaren. Hoewel ik denk dat er een aantal geweldige barometers zijn om te volgen, of het nu een vertrouwde publicatie is of een wijncriticus waar je gehemelte op lijkt af te stemmen, wil ik echt dat mensen enthousiast worden over het proberen van verschillende wijnen en het vinden van wat ze echt leuk vinden - omdat elk Geempel is uniek!

Gezien het steeds evoluerende landschap van de wijnindustrie, zijn er trends die u het komende jaar verwacht om ons in de gaten te houden?

Ja, er zijn er een paar die ik merk.

In termen van hoe mensen samen van eten en wijn genieten, denk ik dat er een verschuiving is om thuis te blijven en te koken in tegenstelling tot zo vaak uitgaan. Ik denk dat er een gevoel is van een "dagelijkse luxe" die echt aantrekkelijk is voor mensen als je thuis van wijn geniet. In onze aanbiedingen verwijzen we vaak naar de namen van prestigieuze of populaire restaurants die dezelfde wijn op hun wijnkaart hebben. Ik vind het cool om thuis een kurk te laten knallen en weet dat je net zo goed drinkt als de mensen die op datzelfde moment dineren op een driesterren Michelin - voor een fractie van de prijs!

Ik denk dat we Rosé blijven zien als een enorme, groeiende categorie. Er is een hyper-focus over de regio Provence geweest in termen van merkherkenning voor rosé, maar naarmate de vraag groeit, zal dit een opwindende kans zijn voor andere regio's om zich zo te vestigen in de rosé-arena.

Ik zie ook van zeer hoogwaardige droge wijnen die uit Portugal komen. Veel mensen drinken minder zoete versterkte wijnen, dus de wijnmakers in Portugal zijn erg slim om te investeren in droge tafelwijnen.

Cellar Chat: Vanessa Conlin of Wine Access

Wat moeten we verwachten van wijntoegang in 2019 en daarna?

We zullen dit jaar veel tijd op de weg doorbrengen om heerlijke kleine productiewijnen uit de hele wereld te vinden die we rechtstreeks zullen importeren. We hebben altijd rechtstreeks van wijnhuizen gekocht, maar je zult een toename van het aantal nieuwe wijnen zien dat we zoeken bij kleine kelders over de hele wereld die anders niet beschikbaar zouden zijn in de VS. Ons motto is "rechtstreeks van de bron" omdat we geloven dat de herkomst en de verzorging van wijnen de sleutel is - er is zoveel dat kan gebeuren wanneer wijnen gewoon in magazijnen of in planken zitten.

Zijn er laatste punten die u wilt delen met de wijngemeenschap?

Iedereen besteedt tegenwoordig zoveel tijd aan staren naar computer- en telefoonschermen. Laten we niet vergeten wat zo speciaal is aan wijn - het verbindt ons terug met onze zintuigen, verbindt ons met plaatsen en mensen over de hele wereld en moedigt werkelijke gesprekken aan - niet het soort dat je op Twitter hebt! Dus, drink meer wijn!

Wil je meer leren over wijntoegang en hun verbazingwekkende selectie verkennen? Klik hier Om hun aanbevelingen te bekijken en $ 50 korting te krijgen op uw eerste aankoop van $ 150!