Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Products
Koppel met
Subtotaal Vrij
Cart buttons
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Is Rood Wijn goed voor je?

Is Red Wine Good for You?

Afvallen, afsnijden op sociale media, meer lezen, minder drinken ... de lijst gaat maar door. Een nieuw jaar brengt de resoluties van Nieuwjaars voor, en hoewel de afgelopen jaren misschien een uitdaging zijn gebleken om zich eraan te binden, kunt u op zijn minst uw best doen om betere keuzes te maken.

Als u zich meer bewust bent van uw algehele gezondheid, Rood Wijn wordt beschouwd als de betere keuze bij het socialiseren, of zelfs een "wijn"-na een lange dag op kantoor.

Hier zijn 6 redenen waarom experts zeggen Rood Wijn is goed voor je ...

Gemaakt van gemalen donkere druiven, Rood Wijn bevat resveratrol; Een plantenverbinding meestal aangeduid als de "hart-gezonde" antioxidant. Het is ook bekend dat dit gezondheidstoestel voor de gezondheidsbevorderde de gezondheid van de hersenen en de bloeddruk verbetert.

Jarenlang hebben mensen dat theoretiseerd Rood Wijn heeft veel gezondheidsvoordelen vanwege de antioxiderende, ontstekingsremmende en lipidenregulerende effecten. Studies hebben aangetoond dat het consumeren van een glas (150 ml) van Rood Wijn per dag helpt uw ​​algehele gezondheid op de volgende manieren te verbeteren:

1. Antioxidanteffect

Antioxidanten zijn moleculen in je lichaam die vrije radicalen bestrijden. Wanneer vrije radicalen antioxidanten overtreffen, kan dit leiden tot een toestand die oxidatieve stress wordt genoemd, die is gekoppeld aan meerdere ziekten, waaronder diabetes, hartaandoeningen en kanker. Resveratrol, in Rood Wijn, bevat antioxidanten die helpen om vrije radicalen te bestrijden en schade aan bloedvaten te voorkomen, lipoproteïne (LDL) cholesterol met lage dichtheid te verminderen en bloedstolsels te remmen.

2. Verlaagt slecht cholesterol

Uw cholesterol binnen een gezonde reikwijdte houden is essentieel als u het risico op hartaandoeningen wilt verminderen. Volgens Eén studie Er wordt gezegd dat antioxidanten in Rood Wijn kan niveaus van lipoproteïne met hoge dichtheid (HDL) cholesterol (het "goede" cholesterol) verhogen en beschermen tegen (slechte) cholesterolopbouw.

3. Goed voor het hart

Het delen van een glas wijn met een geliefde is geweldig voor de ziel, en zelfs Beter voor het hart. Rood Wijn werkt als vaatverwijder in de slagaders. Het helpt in feite bij het openen van bloedvaten om een ​​gezonde bloedstroom te bevorderen. En als gevolg daarvan hoeft het hart niet zo hard te werken om bloed door het lichaam te pompen. Wijnen zoals Pinot Noir, Malbec, Sirah, Merlot en Cabernet Sauvignon omvatten hogere concentraties ijzer, riboflavine, mangaan, niacine en kalium - fantastische keuzes voor je hart, gezondheid, en vooral je smaakpapillen.

4. Goed voor de hersenen

Volgens onderzoek is resveratrol aanwezig in Rood Wijnen remt de vorming van beta-amyloïde eiwit, een belangrijk ingrediënt in de hersenen van mensen met Alzheimer. A rapport Vanaf 2015 meldde ook dat resveratrol die hersenen helpt beschermen tegen schade na een beroerte. Rood Wijn helpt ook om het kortetermijngeheugen te verbeteren - dus als u zich voorbereidt om een ​​cursus te starten en een paar studiesessies moet proppen, suggereren sommige mensen 's avonds een glas wijn. De sleutel is echter met mate drinken, omdat zwaardere consumptie het risico daadwerkelijk kan verhogen. Daarom is het het beste om uw inname te dichten bij één glas (5-ounce of 148 ml) per dag.

5. Boost uw immuunsysteem

Rood Wijn kan nog een ander veelbelovend voordeel hebben. Een van de voordelen omvat immuunversterkingseigenschappen, dank (nogmaals) voor zijn antioxiderende inhoud. Rood Wijn kan ook uw microbioom of gezonde darmbacteriën stimuleren. Een gezond microbioom kan de ontwikkeling van ziekten voorkomen, terwijl een ongezond microbioom uw immuunfunctie kan verminderen, waardoor u gevoeliger wordt voor ziek worden.

6. Goed voor de taille

Houd er rekening mee dat er verschillende soorten zijn Rood Wijn, allemaal met verschillende hoeveelheden alcohol- en suikergehalte, die invloed hebben op de hoeveelheid calorieën die u consumeert. Over het algemeen een droge Rood Wijn bevat:

Calorieën: 125
Eiwit: 0 gram
Vet: 0 gram
Koolhydraten: 4 gram
Suiker: 1 gram
Alcohol: 16 gram

De chemische samengestelde piceatannol omgezet uit resveratrol vermindert de vetcellen in ons lichaam. Volgens de onderzoekers bevestigt Piceatannol de insulinereceptoren van vetcellen die de paden blokkeren die nodig zijn voor onrijpe vetcellen om zich te vermenigvuldigen. Te veel Rood Wijn kan gewichtsverlies afschrikken, dus zorg ervoor dat u voor de beste resultaten zich bij een enkele portie houdt, suikerachtige dessertwijnen vermijd en uw calorieën volgen.

Andere potentiële voordelen van Rood Wijn omvat:

Wijnconsumptie kan enkele gezondheidsvoordelen hebben, maar te veel alcohol kan de gezondheidsrisico's verhogen. Er zijn een aantal Gezondheidsrisico's op lange termijn Als het gaat om het drinken van te veel alcohol. Daarom is het raadzaam om wijn tussen 1 of 2 dagen tussendoor over te slaan, zodat er voldoende opening is in het drinken. Als u de voordelen Maar wil geen glas, u kunt gebruiken Rood Wijn als ingrediënt in uw eten.

Ten slotte zijn velen van ons zich ervan bewust dat zodra je een fles wijn opent, de inhoud begint te oxideren, de smaken plat worden en uiteindelijk de wijn in azijn verandert. Afhankelijk van de wijn, Rood Wijn duurt slechts 3-6 dagen. Om uw fles fris, heerlijk en boordevol met de prachtige noten en aroma's te houden die de wijnmaker bedoeld heeft, raden we aan een Coravin Wijn-voor-de-glassysteem. Met Coravin'S Pivot Apparaat U kunt uw fles tot 4 weken goed bewaard houden. Waar de Timeless Zorgt ervoor dat uw wijn maanden, zelfs jaren bewaard blijft.

Bezoek onze voor meer informatie Koopgids. En vergeet niet om "altijd op verantwoorde wijze te drinken".