Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Beste Dallas -wijnbars en restaurants met Coravin Wijnlijsten

Best Dallas Wine Bars and Restaurants with Coravin Wine Lists

Ze zeggen dat alles groter is in Texas ... inclusief restaurantslijsten van wijnen door het glas, dankzij Coravin! Als u naar Dallas gaat, sla deze lijst op, zodat u weet waar u de wereld kunt verkennen via uw wijnselectie.

1. De Franse kamer

Het Adolphus Hotel heeft dit Mooi Frans restaurant, met een dagelijks high tea -menu met champagne en nog steeds wijnen van het glas dankzij het glas Coravin Sparkling & Timeless Model 3. Kijk op uw best voor kaviaar, scones en vingersandwiches, en kop Naar de Franse kamersalon voor genieten van een 42-delige kunstcollectie inclusief eigentijdse tekeningen, collages, foto's en schilderijen van verschillende Texaanse kunstenaars.

Franse kamer WS-22

Georgie's Dallas

Executive chef Curtis Stone toont zijn Aussie -wortels op Dit luxe Dallas Steakhouse. Georgie's gebruikt de Coravin Sparkling, Pivot, En Timeless Model 3 om een ​​uitgebreid wijn-voor-de-glasmenu aan te bieden bij de diverse reeks gerechten. Houd dingen licht met a la carte oesters en champagne, of kies voor het toegeeflijk met het 3- of 5-gangen degustatiemenu met optionele wijnparen.

55 zeventig

Op zoek naar de perfecte plek om uw eigen wijncollectie op te slaan en te beheren en nieuwe favorieten te vinden? Onlangs geopend 55 zeventig, een wijnkelder en proeflokaal in Preston Center biedt Wijn per glas dankzij Coravin - Zonder het restaurantmarkering. Lidmaatschap van 55 zeventig subsidies u toegang tot sociale evenementen, happy hours, livemuziek en meer, plus korting op kelderkluisjes. Verzamelaars zullen dol zijn op de flexibele opslagopties, van mini-koffers (6 flessen) tot aangepaste inloopopslag voor maximaal 400 cases! Bescherm uw collectie en profiteer van tientallen proeverijen met topwijnmaakjes en wijndiners met een kleine productie met toonaangevende chef-koks.

55 zeventig img

4. Tre Mogli Cucina Italia

Deze nieuwe Italiaanse hotspot In Fort Worth van chef Stefon Rishel is het vierde concept in de Trident Restaurant Group Portfolio. Dit betekent "drie vrouwen" in het Italiaans, de naam is een eerbetoon aan de restauranteurs en hun families. Hier worden alle wijnen gegoten door het glas gegoten met een Coravin Pivot en biedt een robuuste lijst om te combineren met de traditionele en kust-Italiaans geïnspireerde gerechten. Probeer heerlijke voorgerecht opties zoals de Cacio E Pepe Fritter of kies voor voorgerechten in familiestijl zoals de kalfsvleesschilfini of Bolognese (stamgasten zijn enthousiast dat de zelfgemaakte pasta's hier schijnen). Happy Hour in de twee full-service bars is dagelijks van 15.00 uur-mis het niet!

5. Ellerbe Fine Foods

Dit fort waard Farm to Table Fine Dining Staple Sinds 2009 toont verse lokale en seizoensgebonden ingrediënten in een niet-stabiele, ontspannen omgeving. Een uitgebreide Wijn per glas Menu evolueert consequent dankzij de Coravin Pivot, Coravin Timeless Timeless Three, En Coravin Sparkling. Chef-kok Molly McCook was een semi-finalist van James Beard Foundation en heeft een menu ontwikkeld dat perfect is voor veganisten, vegetariërs en vleeseters. Menu's zijn roterend - inclusief de wijnkaart. Geniet van veel genietige opties en kleine productie, zeldzame variëteiten samengesteld voor de wijnbeginner of enthousiast. Voor laatstgenoemde biedt Ellerbe ook een service genaamd "White Glove, Purple Tands", waaronder thuisspakketten voor wijnkelderorganisatie, wijnklassen en proeverijen op on-premises en andere conciërgeservices. Houd het menu in de gaten en maak dit een frequente stop in de rotatie van uw restaurant.

Heb je andere favoriete gietgaten of restaurants die je aan deze lijst wilt zien toegevoegd? Stuur ons notitie En laat het ons weten. Wil de Wijn per glas Ervaring thuis? Verken onze line -up van Coravin systemen Om te bepalen welk systeem (en) geschikt zijn voor u!


Brielle Buckler (zij/haar), oprichter van Viva La Vino (op Instagram als @vivalavino_nyc), is een wijnliefhebber die van zeldzame variëteiten houdt, wijnmythen kapot maakt en de wereld van wijn benaderbaar maakt. Hoewel Brielle meestal is gevestigd in het NYC -gebied, reist ze het afgelopen jaar het land met de auto en organiseert ze virtuele wijnproeverijen vanaf de weg (bekijk haar bakstenen achtergrond - het is een achtergrond die ze met zich meebrengt!). De filosofie van Viva La Vino is dat wijn alleen goed is als je het leuk vindt, en Brielle is gepassioneerd over het helpen van wijndrinkers van alle niveaus begrijpen welke kwaliteiten ze de voorkeur geven in wijn en waarom. Ze wil anderen helpen meer vertrouwen te hebben op wijn in een restaurant bestellen of om aanbevelingen in een wijnwinkel te vragen. Brielle heeft momenteel haar WSET II -certificering en wacht op haar WSET III -examen.