Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Een kelderchat met Curtis Strohl van B-kelders op productie met één wijnhof

Hallway featuring rows of wine barrels.

Napa Valley is misschien wel de beste regio ter wereld voor het produceren van wijnen die in balans zijn met diepte en smaak. Er is geen betere tentoonstelling hiervan dan B -kelders Het gebruik van druiven van Beckstoffer's Heritage -wijngaarden die 6 percelen vertegenwoordigen die sinds de 19e eeuw zijn gekweekt. We hadden het geluk om Curtis Strohl, algemeen directeur van B Cellars in te halen tijdens het drukke oogstseizoen om te leren wat elk van hun wijnen uniek maakt en hoe ze zich voorbereiden op de oogst.



kop Shot of Curtis Strohl, algemeen directeur van B Cellars.

Curtis Strohl

Coravin: Zou je ons meer kunnen vertellen over het partnerschap dat B Cellars heeft met Beckstoffer Vineyards?

Curtis Strohl: Andy Beckstoffer en Beckstoffer Vineyards is onze grootste druivengroeipartner. We kopen meer fruit van Beckstoffer dan wie dan ook. Ze zetten de Goud Standaard in Napa voor uitmuntendheid in wijngaardbeheer en voor het kweken van fruit van topkwaliteit. Waar het interessant wordt, is dat we een beetje anders zijn dan de meeste wijnhuizen die de druiven van Beckstoffer kopen in die zin dat we niet alleen een klein bedrag van hem kopen om een ​​superbeperkte fles op reserve-niveau te produceren, maar eerder bijna 20% van onze totale productie is afkomstig van zijn "erfgoed" wijngaarden. We produceren een cabernet Sauvignon met één wijnhuis van off van Missouri Hopper, naar Kalon, Georges III, Bourn, Las Piedras en Dr. Crane.

C: Voor degenen onder ons die alleen de term "single-vineyard" voor het eerst horen, kunt u uitleggen hoe dat betekent en hoe het wijnbereidingsproces eruit ziet?

CS: Wanneer een wijnetiket de naam van een wijngaard bevat, dan volgens de wet, moet 95% van de druiven die worden gebruikt om dat wijn te laten zijn gekweekt en geoogst in de genoemde wijngaard. Bij het maken van een enkele wijngaardwijn is de eerste uitdaging het identificeren van een wijngaardlocatie die een dwingende en volledige wijn allemaal op zichzelf kan produceren. Elke wijngaard heeft zijn eigen unieke combinatie van grondtype en structuur, evenals zijn eigen unieke klimaat. Gecombineerd zullen deze elementen druiven produceren met een uniek smaakprofiel, bekend als die van de wijngaard terroir. Bij het maken van een wijn van een enkele wijnstok willen we benadrukken terroir. Daarbij proberen we een wijn te maken die een gevoel van plaats en oorsprong viert en die volkomen uniek is en anders is dan alle andere gemaakte wijn. Wijnen met één wijnhof mogen van het gemiddelde afdwalen en hun kenmerken en hun eigen persoonlijkheid laten zien.



Twee mannen praten voor een menigte bij een wijnproeverij in een wijnkelder.

Andy Beckstoffer (links) en Kirk Venge, B Cellars Winemaker (rechts)

C: Hoe laten de wijngaarden de smaken zien die exclusief zijn voor Napa Valley?

CS: B Cellars produceert wijnen van wijngaarden waarvan het terroir hen in staat stelt om gelijkmatig en volledig te rijpen en diepe, lange, rijke, krachtige smaken te produceren. Het gebied Napa Valley is misschien wel de beste regio ter wereld voor het produceren van wijnen van concentratie en kracht, maar nog steeds in balans met diepte en lagen nuance en smaak.

C: Vertel ons meer over de nuances van elk van de Heritage -wijngaarden.

CS: Elk heeft zoveel unieke kenmerken dat het moeilijk is om ze te noemen voor elk van onze zes wijnen, maar de beste manier om elk te beschrijven zou zijn:

Missouri Hopper: Elegant, met briljante aromaten en biologische, bosvloers,
Een vrouwelijke kant tonen aan fruit van Oakville;

Naar Kalon: De belichaming van Oakville. Gewaagde, gespierde, brede schouderde wijnen met diepe smaken van cassis en zwarte olijf, zwarte thee en tabak;

Georges III: Rijpe en scherpe vrucht, in balans tussen Rood en zwart en afgewerkt met het beroemde "Rutherford Dust", verwijzend naar de fijnkorrelige en langdurige tannines die specifiek zijn voor deze regio;

Bourn: Rijp en vetgedrukt, met smaken van taart en gebakken fruit en bakkruiden;

Las Piedras: Ook met gedurfde rijpe smaken maar meer gefocust en gelaagd, met de toevoeging van bosbessen, en ook met grafiet en steenachtige aardse smaken;

Dr. Crane: Het is moeilijk voor te stellen hoe een wijn zo rijp en krachtig kan zijn en toch ook eindigt met een aanhoudende en gelaagde nuance, maar deze doet dat!

C: Welke kwaliteiten denkt u dat Beckstoffer Vineyards onderscheidt van andere wijnmakers in Californië? De rest van de wijnindustrie?

CS: Beckstoffer Vineyards is de grootste niet-winny-eigenaar van Vineyard Land in Napa Valley. De hoeveelheid areaal en ervaring die ze hebben is ongeëvenaard - en ze zijn volledig gefocust op groeiende druiven. Ze laten de wijnbereiding over aan hun klanten (zoals wij), dus ze zijn de definitie van een 'expert'. Bovendien is Andy Beckstoffer geobsedeerd door het kennen en vieren van de geschiedenis van zijn land. Zijn 'erfgoed' -locaties vertegenwoordigen 6 percelen land die sinds de 19e eeuw voor druiven zijn gekweekt. Zeldzaam voor de VS en Californië, die nog steeds relatief jonge wijnbouwgebieden zijn. Deze 6 wijngaarden hebben meer dan 100-150 jaar geschiedenis van druivengroeien om hun claims op excellentie te ondersteunen. Andy's toewijding om een ​​rentmeester van zijn land te zijn, volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de wijnbouw, en om zijn inspanningen en kennis alleen te richten op druivengroei, en niet als wijnbereiding hem helpt om uit elkaar te staan.

Close -up schot van wijnglazen met Rood Wijn en witte wijn, met een fles B Cellar Wine.

C: Zou je ons een beetje inzicht kunnen geven in hoe het oogstseizoen is bij B Cellars en Beckstoffer Vineyards?

CS: Oogst bij zowel B -kelders als Beckstoffer -wijngaarden: het is waar we het meest van houden en waar we het beste in zijn! De oogsttijd is elke ochtend als Kerstmis. De opwinding en energie zijn intens. De uren zijn lang, maar iedereen lacht. Het is een speciale ochtend wanneer Andy achter de vrachtwagen rijdt met de eerste keuze van het jaar. Je kunt de trots in zijn ogen zien terwijl we het fruit proeven en proeven van de oogstbakken en beginnen met het beschrijven van de vintage smaakprofielen. Puur en bevredigend.

C: Hoe gebruik je Coravin In uw bedrijf of hoe heeft het uw mening over wijn veranderd?

CS: We zijn trots op onze relatie met Beckstoffer Vineyards en trots om zo'n groot scala aan wijnen van zijn erfgoedsites te maken - en we proeven graag deze wijnen met onze klanten. Het proeven van verschillende wijnen van deze kwaliteit, naast elkaar, is een geweldige kans om het belang en de primaat van het terroir van een wijngaard te begrijpen in het creëren van geweldige wijnen van het hoogste niveau. Deze wijnen zijn echter zeldzaam en dierbaar - zowel voor ons om te produceren als voor onze klanten om te verzamelen. Coravin Staat ons in staat om deze wijnen te presenteren in een gecontroleerde, samengestelde omgeving voor onze beste klanten om van te genieten en te leren. Zonder een Coravin, we zouden het proeven van deze wijnen alleen tot bepaalde dagen of bepaalde evenementen moeten beperken in plaats van de ervaring voor onze beste klanten te personaliseren, volgens hun schema, niet op de onze.

Heb je een favoriete Belderswijn? We horen graag welke en waarom! Deel met ons door @ te taggenCoravin Op alle sociale media, @BCellars op Facebook en Instagram, en @bcellarswinery op Twitter.